„Salut Kris, vreau să iți mulțumesc pentru campaniile prin care ne ajuți clinica să crească, de când am început colaborarea cu voi, se văd vizibil îmbunătățiri în numărul pacienților noi programați, creștem de la o zi la alta și de la o lună la alta împreună! Merci fain de tot pentru ajutorul acordat și pe viitor să ținem tot așa ritmul de creștere! ”

 

@Dr. Ionuț Lung 

„Ca și cabinet stomatologic, colaborarea cu Dentiști de încredere a adus un plus desfasurarii activitatii noastre. Avem rezultate, pentru că dau dovadă de seriozitate, profesionalism și creativitate. Evaluările periodice au dus la îmbunătățiri semnificative ale rezultatelor. Suntem mulțumiti de această colaborare și vom continua să apelăm la serviciile lor. ”

 

@Dr. Moisa Olguța

Recomand cu încredere!! Colaborez cu ei de câteva luni și îmi pare rău ca nu i-am găsit de când am deschis cabinetul. Peste 20 de solicitări de la pacienți intr-o luna 😍. Mulțumesc Dentiști de încredere!

 

@Dr. Bianca Tupiluși

Ce spun clienții noștri

Nu mai trebuie să plătești sume mari de bani agențiilor de marketing pentru a aduce noi pacienți în cabinet. Nu mai trebuie să te confrunți cu stresul de a crea și administra reclame pentru ca pagina ta să fie cât mai atractivă. Gata cu banii pierduți pe reclame care nu aduc rezultate.

Promovarea nu a fost nicicând mai simplă

Un nou mod de

a-ți promova cabinetul sau clinica

Noi, echipa Dentiști De Încredere, am aflat că cele mai mari probleme în obținerea de noi pacienți este încrederea redusă pe care o au oamenii în medici dar mai ales lipsa de expunere. Soluția noastră este de a aduce toți medicii buni într-un singur loc, unde sunt prezentate reclame informative cu promoții specifice în cadrul paginii noastre de Facebook (Dentiști De Încredere) împreună cu recenzii și recomandări ale medicilor colaboratori

ÎNCEARCĂ ACUM

“Românii și-au ales dentistul pe criteriul încrederii (într-un procent de aproximativ 90%) sau pe recomandare (65%).”

 

- Forbes România

„În ziua de astăzi, a avea un website pentru cabinetul tău dentar nu mai este un avantaj competitiv, ci un lucru obligatoriu. Simpla punere online a website-ului sau a unei pagini de Facebook nu ne garantează însă automat vizitatori pe website și clienți în cabinet ulterior.”

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

CONTACT

ACASĂ

Toate drepturile rezervate - Dentiști De Încredere

Gata cu cheltuielile exagerat de mari pentru promovare

Prin sistemul nostru de promovare plătești doar rezultatele, astfel, după 30 de zile de utilizare a serviciului nostru, primești raportul cu numărul total de pacienți interesați și factura în funcție de numărul acestora.

Nu e nevoie să depui extra efort, doar trebuie să contactezi pacienții interesați

Plătești pentru început bugetul de marketing pentru 30 de zile și începi să te bucuri de noi pacienți interesați de serviciile tale. Tot ce trebuie să faci este să îi contactezi.

Nu mai pierde timp și bani cu testarea reclamelor

Folosim un sistem de reclame testate, cu targetare specifică, care au generat sute de noi pacienți. Nu mai este nevoie să plătești alte agenții de marketing să facă teste, tot ce ai nevoie se află acum la o apăsare de buton, dacă folosești sistemul nostru.

Nu ai nevoie de site sau rețele de socializare

Costurile pentru crearea unui site sau a unui blog, stresul pentru administrarea constantă a unei pagini de Facebook și chiar rularea reclamelor pentru a genera noi pacienți nu mai sunt acum o problemă. Avem nevoie doar de niște informații, plata bugetului de promovare și facem totul în locul tău.

„Salut Kris, vreau să iți mulțumesc pentru campaniile prin care ne ajuți clinica să crească, de când am început colaborarea cu voi, se văd vizibil îmbunătățiri în numărul pacienților noi programați, creștem de la o zi la alta și de la o lună la alta împreună! Merci fain de tot pentru ajutorul acordat și pe viitor să ținem tot așa ritmul de creștere! ”

 

Ionuț Lung - EVODENT CLINIC

Cum am pornit acest serviciu?

Problema cu care ne-am confruntat

 

Am lucrat și am discutat cu sute de medici, realizând strategiile lor de marketing și s-au confruntat cu câteva probleme. Au prea puțin timp pentru a se ocupa de publicitate și nu prea mulți bani de cheltuit pentru agențiile care ar putea să facă strategii pentru ei.

 

Cercetare

 

‍Ceea ce am aflat este că a face reclame nu este suficient, oamenii trebuie să aibă încredere în medic, trebuie să fie educați și totul să fie împachetat într-o promoție.‍

 

Soluție

 

Așa s-a născut (The Paltform), un loc unde puteți vedea cei mai buni stomatologi (colaborratori) din țară, cu recenzii, recomandări și difuzăm reclame informative cu promoții speciale pentru ei, pentru a consolida încrederea dintre pacienți și medici.

#simplu

“Nu există o metodă mai simplă de a te promova ca medic stomatolog. Alegi un pachet, plătești acum bugetul pentru reclame și o cotă fixă pentru fiecare pacient interesat”

KRISTIAN @ KRIS MARK MEDIA

Mai mulți pacienți. Mai puțin efort.

Alătură-te medicilor de încredere din România

 ALĂTURĂ-TE

ÎNCEARCĂ ACUM

ÎNCEARCĂ ACUM

ÎNCEARCĂ ACUM

ÎNCEARCĂ ACUM

ÎNCEARCĂ ACUM